Wie ben ik

Ik ben Mariëlle Akkermans. Ik heb ruimschoots ervaring in het begeleiden van kinderen op het gebied van psychisch, sociaal en emotioneel welbevinden. Individueel en in groepsverband. Daarnaast heb ik een gedegen pedagogische achtergrond.

Naast mijn kennis en ervaring werk ik vanuit mijn hart. Dat laatste maakt dat ik mijn passie volg die zich uit in het kinderen tot steun zijn. Het verlangen in mij maakt zich kenbaar, via de wens, ieder kind te bevestigen in wie hij is.

Ik zie kinderen tot bloei komen wanneer ze ervaren hoe ze moeilijkheden kunnen overwinnen en door het toenemend vertrouwen in zichzelf. Dan voelt mijn missie als geslaagd.

Aanvullend

Een andere hartenwens is het ondersteunen van volwassenen gericht op bewustzijn en zelfontwikkeling. Bij interesse is er meer te lezen op: www.healingpraktijkmarielle.nl.
Daarnaast heb ik vanuit mijn liefde voor dieren, een dierenoppasservice opgezet. Deze bestaat uit het verzorgen van dieren aan huis en het uitlaten van honden. Meer informatie is te lezen op: www.dierenoppasrotterdam.nl

Opleidingen

Door mijn leven heen heb ik diverse opleidingen afgerond en cursussen gevolgd. Bij interesse zijn deze te vinden op mijn linkedin profiel: www.linkedin.com.

Contactgegevens

Mariëlle Akkermans

06 - 456 42 387

Adresgegevens

Duizendschoonstraat 24a 3051SE Rotterdam