Kind van deze tijd

Ik vraag aan jou je bijdrage om mij te laten zijn wie ik ben.
Ik vraag je om duidelijkheid of juist om vrijheid.Ik vraag je om grenzen of juist om ruimte.

Ik vraag om mijn drukke gedrag te begrijpen of juist mijn stilte te respecteren. Ik vraag je mij niet te onderdrukken maar mij volledig tot mijn recht te laten komen. Ik vraag je om mij te laten zijn wie ik ben.

Ik leef mijn leven en tijdens deze weg laat ik jou onderweg zien wat ik nodig heb om tot volledige ontwikkeling te kunnen komen. Jij kan vertrouwen hebben in jouw mogelijkheden die alles in zich dragen om mij tot ontplooiing te laten komen.

Ik kan veel van jou vragen dat ben ik mij bewust. Ik weet dat het jou soms tot het uiterste drijft om uit te zoeken welke manier passend is bij wat ik vraag. Ik ben het mij, op een ander niveau, bewust.

Ik ben je dankbaar dat jij voor mij zoekt naar passende mogelijkheden. Dat maakt dat ik jou uitgekozen hebt omdat ik weet dat ik bij jou tot mijn recht kan komen.

Ik weet dat het lang niet altijd makkelijk is. Je mag het jezelf toestaan het moeilijk te vinden. Je hebt daar het recht toe. Laat het er maar zijn.

Juist dan kan er weer ruimte ontstaan om tot een andere vorm te komen als die daarvoor beschikbaar was. Jouw kwaliteiten helpen mij, wees je daar maar van bewust.

Je kan jezelf regelmatig een schouderklopje geven omdat jij mij helpt hier te aarden waardoor ik mijn bijdrage lever aan deze wereld. Mijn dank is groot.

(marielle 2015)

Contactgegevens

Mariëlle Akkermans

06 - 456 42 387

Adresgegevens

Duizendschoonstraat 24a 3051SE Rotterdam