Ervaringen

(Marike, behandelcoördinator bij Koninklijke Kentalis): Mariëlle is een bevlogen en zeer betrokken collega. Haar loyaliteit voor de cliënten is erg groot en zij is in staat om heel goed aan te sluiten bij de behoeftes en mogelijkheden van de soms heel gecompliceerde hulpvragen van de cliënten.

Ook in het overleg over de cliënten heeft zij een goede bijdrage en weet altijd goed weer te geven in welk stadium van ontwikkeling de cliënten zich bevinden, waar mogelijkheden zich voordoen en waar knelpunten zich bevinden.

Zij is altijd heel voorkomend in overlegsituaties en weet, afhankelijk van de gesprekspartner, altijd de juiste toon te vinden.
Haar kracht is dat ze, al sprekend over cliënten, bij haar gesprekspartners altijd een glimlach weet te ontlokken. Zo ontstaat er rond de cliënt, waar het dan over gaat, altijd een positieve sfeer.

Haar kennis en kunde t.a.v. het werken met cliënten is groot. De bereidheid om daarin te leren ook.
Mariëlle werkt heel zelfstandig, maar weet ook, wanneer er even overleg nodig is of wanneer zij de verantwoordelijkheid moet delen. De samenwerking verloopt prima.

Opvallend aan Mariëlle is ook, dat ze iedereen altijd krediet geeft voor wat hij of zij inbrengt in een overleg. Daarmee voelt iedereen zich gehoord en gezien.

Mirjam (Trainer bij Koninklijke Kentalis): ik heb het genoegen om samen met Mariëlle een pilot groepsbehandeling op te zetten waardoor we zeer intensief samenwerken. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, to the point en zeer effectief. Vooral in het vinden van verschillende manieren om in een zo kort mogelijke tijd af te stemmen, is Mariëlle een kei.

In het voorbereiden van de groepsbehandeling, het geven en het evalueren merk ik Mariëlle haar jarenlange ervaring. Mariëlle is erg flexibel en heel toegankelijk voor vragen of het bespreken van casussen. Naast haar ervaring, beschikt zij ook over een goede band met collega’s, leerkrachten en andere hulpverleners.

Contactgegevens

Mariëlle Akkermans

06 - 456 42 387

Adresgegevens

Duizendschoonstraat 24a 3051SE Rotterdam